Tietosuojakäytäntö

Voimaantulopäivä: marraskuu 2018

”Us”, ”Me” tai ”Meidän” toimii tällä verkkosivustolla (”Palvelu”).

Tällä sivulla kerrotaan henkilötietojesi keräämisestä, käytöstä ja paljastamisesta, kun käytät Palveluamme ja siihen liittyviä valintoja. Yksityisyydensuojaamme hallinnoidaan Freeprivacypolicy.com-sivustolla.

Käytämme tietojasi tarjotaksemme ja parantaaksemme Palvelua. Käyttäessäsi Palvelua suostut tietojen keräämiseen ja käyttämiseen tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä toisin määritellä, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissa, jotka ovat saatavilla verkkosivustollamme.

Tiedonkeruu ja käyttö
Keräämme useita erilaisia tietoja erilaisiin tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme Palvelua sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilökohtaiset tiedot
Käyttäessäsi palvelua voimme pyytää sinua antamaan meille joitain henkilökohtaisia tietoja, joita voit käyttää yhteyden ottamiseen tai tunnistamiseen (”Henkilökohtaiset tiedot”). Henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleva tieto voi sisältää, mutta ei rajoitu:
• Evästeet ja käyttötiedot

Käyttötiedot
Voimme myös kerätä tietoja palvelun käyttämisestä ja käyttämisestä (”Käyttötiedot”). Tämä käyttötietojen voi sisältää tietoja, kuten tietokoneen IP-osoitteen (esim IP-osoite), selaimen tyyppi, selaimen versio, sivut palvelumme että käyt, aika ja päivämäärä, jolloin vierailun käytetty aika näillä sivuilla, ainutlaatuinen laitteen tunnisteita ja muita diagnostisia tietoja.

Seuranta & evästeiden tiedot
Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantakohteita, jotta voimme seurata palveluumme toimintaa ja pitää tietyt tiedot.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja, jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Seurantatekniikoita käytetään myös majakat, tunnisteet ja komentosarjat tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä Palvelun parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjata selaimesi kieltämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain osia Palveluistamme.
Esimerkkejä käytetyistä evästeistä:
• Session evästeet. Käytämme istuntojen evästeitä Palvelun käyttämiseen.
• Etusivun evästeet. Käytämme Preference Cookies -ohjelmaa muistiin mieltymyksesi ja erilaiset asetukset.
• Turvakoodit. Käytämme suojauskoodeja turvallisuussyistä.

Tietojen käyttö
Sivusto käyttää kerätyt tiedot eri tarkoituksiin:
• Palvelun tarjoaminen ja ylläpito
• Ilmoittaa palvelusi muutoksista
• Jotta voit osallistua Palvelun vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä sen
• tarjota asiakaspalvelua ja tukea
• Antaa analyysejä tai arvokkaita tietoja, jotta voimme parantaa Palvelua
• Seuraa Palvelun käyttöä
• tunnistaa, estää ja käsitellä teknisiä ongelmia

Tietojen siirto
Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää tietokoneellesi, jotka sijaitsevat oman valtion, maakunnan, maan tai muun valtion viranomaisen ulkopuolella, jos tietosuojalainsäädäntö voi olla eri kuin oman lainkuusi.

Jos sijoitat Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelle ja päätät antaa meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme tiedot, myös henkilötiedot, Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja käsitellään siellä.

Sinun suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun olet lähettänyt tällaiset tiedot, edustaa hyväksymistäsi kyseisen siirron osalta.

Sivustomme ryhtyy toimiin kohtuudella tarpeen varmistaa, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän Privacy Policy, eikä siirto Henkilötietojasi tapahtuu järjestöön tai maahan, ellei ole riittävästi valvontaa sen mukaan lukien turvallisuus tietoja ja muita henkilökohtaisia tietoja.

Tietojen luovuttaminen

Lailliset vaatimukset
Sivusto voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä uskossa, että tällainen toiminta on välttämätöntä:
• noudattaa lakisääteistä velvoitetta
• Suojaa ja puolustaa verkkosivujemme oikeuksia tai omaisuutta
• estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä palvelun yhteydessä
• Palvelun käyttäjien tai kansalaisten henkilökohtaisen turvallisuuden suojelemiseksi
• Suojaa laillista vastuuta vastaan

Tietoturva
Tietojesi tietoturva on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin välityksellä tapahtuva lähetystapa tai sähköinen tallennusmenetelmä ei ole 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojelemiseksi, emme voi taata sen absoluuttista turvallisuutta.

Palveluntarjoajat
Voimme käyttää kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan Palveluamme (”Palveluntarjoajat”), toimittamaan Palvelun puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai auttamaan meitä analysoimaan Palvelumme käyttämistä.
Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi vain näiden tehtävien suorittamiseen meidän puolestamme ja ovat velvollisia luovuttamaan tai käyttämään sitä muuhun tarkoitukseen.

Analytics
Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia seurata ja analysoida Palvelun käyttöä.
• Clicky, joka on verkkoanalyysipalvelu. Lue Clicky-sivuston tietosuojakäytäntö: https://clicky.com/terms

Linkit muihin sivustoihin
Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin, joita meillä ei ole. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustoon. Suosittelemme, että tutustut jokaisen sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme ole valvoa eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Lasten tietosuoja
Palvelumme ei koske alle 18-vuotiaita (”Lapset”).
Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia tietoja alle 18-vuotiailta. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen siitä, että lapsesi ovat toimittaneet meille henkilökohtaisia tietoja, ota yhteyttä. Jos saamme tietoon, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, pyrimme poistamaan tiedot palvelimistamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön
Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme sinulle mahdollisista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai huollettavaksi Palvelutamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan ”tehokas päivämäärä”.

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

Ota meihin yhteyttä
Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä.